logo

Naš partner Andrej Brezavšček, z dolgoletnimi izkušnjami na področju intelektualne lastnine, zastopa stranke kot pooblaščen zastopnik za modele in znamke, pred slovenskim in evropskim uradom za intelektualno lastnino. Naše delo ne obsega le registracije znamk in modelov, ampak tudi svetovanje in zastopanje strank v sporih glede kršitve intelektualne lastnine, tako na nacionalni kot na mednarodni ravni.

Pomagamo vam pri zaščiti vaših pravic na področju znamk, modelov, geografskih označb, avtorskih pravic, poslovnih skrivnosti in ostalih pravic intelektualne lastnine. Naše storitve vključujejo strateško svetovanje, pripravo in pregled pogodb ter zastopanje v postopkih pred uradi za intelektualno lastnino in sodišči.

Naše dolgoletne izkušnje, poglobljeno znanje in individualni pristop zagotavljajo, da so pravice naših strank na področju intelektualne lastnine optimalno zaščitene. Naš cilj je zagotoviti, da bodo vaše pravice intelektualne lastnine postale in ostale pomembno sredstvo in konkurenčna prednost na trgu.

 

Nazaj na vrh