logo

O nas

Verjamemo, da zapletena zakonodaja ne sme ovirati rasti vašega podjetja. V naši odvetniški pisarni vam nudimo strokovno pomoč pri iskanju rešitev, ki bodo predstavljale konkurenčno prednost za vaše podjetje. S celovitim pravnim znanjem, vključno s pravom Evropske unije, smo sposobni odgovoriti na vaše pravne izzive.

Partnerja, odvetnik Andrej Brezavšček in Simon Žgavec, sta strokovnjaka na področju gospodarskega, civilnega in insolvenčnega prava, prava javnih naročil, prava intelektualne lastnine, transakcij M&A ter okoljskega prava. S posebnim poudarkom na pravu Evropske unije, vam zagotavljamo visoko kakovostne pravne storitve.

Zavedamo se, da je kakovostno pravno svetovanje odvisno od temeljitega poznavanja in razumevanja vašega poslovanja. Zato si vzamemo čas za spoznavanje vašega podjetja in naše storitve posebej prilagodimo vašim potrebam. Naš cilj je okrepiti poslovni napredek vašega podjetja. Zato nudimo celovito pravno obravnavo, ki identificira pravna tveganja, s katerimi se soočate glede na vaše poslovne procese. Naša naloga je zmanjšati ali odpraviti ta tveganja.

Odvetniška pisarna Brezavšček Žgavec BZ LAW

Smo del večje zgodbe

Odvetniška pisarna je član mednarodnega združenja Alliott Global Alliance, ki združuje neodvisne računovodske, pravne in specializirane strokovnjake iz 95 držav sveta. Združenje vključuje preko 210 članov in preko 6.900 strokovnjakov. Je eden največjih multidisciplinarnih združenj na svetu.

alliot global alliance

Podatki

Odvetniška pisarna Brezavšček Žgavec d.o.o.

Matična številka: 8853100000
Identifikacijska številka za DDV: SI 26822245
Osnovni kapital: 15.000,00 EUR
IBAN: SI56 0310 0100 3607 593, odprt pri SKB d.d. (transakcijski račun)
IBAN: SI56 0310 0100 3607 884, odprt pri SKB d.d. (fiduciarni račun)

Ostanite na tekočem z novicami iz sveta prava

    Prijavljeni ste na novice.

    Nazaj na vrh