logo

Gospodarsko pravo obsega kompleksna pravila, ki urejajo delovanje gospodarskih družb in subjektov, kakor tudi njihove gospodarske posle in interakcije na trgu.

Naši pravni strokovnjaki nudijo neprecenljivo podporo pri ustanavljanju in poslovanju različnih gospodarskih entitet, vključno z gospodarskimi družbami, samostojnimi podjetniki, povezanimi osebami in podružnicami tujih podjetij. Naša strokovnost se kaže v obsežnem znanju in dolgoletnih izkušnjah pri svetovanju gospodarskim subjektom. Zavedamo se pomena pravilno urejenih poslovnih odnosov za preprečevanje nesoglasij in pravnih sporov.

Naš cilj je nuditi vrhunske pravne storitve, s katerimi lahko zgradimo dolgoročne odnose, ki presegajo zgolj osnovne transakcije. Z izkušnjami smo opremljeni za uspešno izvedbo različnih pogajanj in transakcij, vključno z nakupom deležev in delnic (share deal), nakupom premoženja (asset deal) ter odkupi s finančnim vzvodom. Prav tako zagotavljamo strokovno svetovanje na področju regulative.

Ključne besede: Gospodarsko pravo, pravna svetovanja, ustanavljanje gospodarskih družb, poslovno svetovanje, nakup deležev, nakup premoženja, regulativa, gospodarski subjekti, samostojni podjetniki, podružnice tujih podjetij, pravni spor, dolgoročni odnosi, transakcije, finančni vzvod.

 

Gospodarsko pravo

Pošljite povpraševanje

    Hvala za vaše sporočilo. Nanj bomo odgovorili ob prvi priložnosti.

    Nazaj na vrh