logo

Andrej Brezavšček

Po zaključenem študiju na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani in Universiteé de Poitiers v Franciji (cum laude) se je Andrej najprej zaposlil v pravni službi Telekoma Slovenije d.d. in na Višjem sodišču v Ljubljani. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu je odvetniške izkušnje nabiral pri ljubljanskih odvetniških pisarnah, od leta 2013 pa deluje kot partner in ustanovitelj odvetniške pisarne. V letu 2021 sta skupaj s Simonom odprla Odvetniško pisarno Brezavšček Žgavec.

Več o Andreju

Simon Žgavec

Simon je z delom v odvetniški pisarni začel še tekom študija leta 2015, ko se je kot študent-pripravnik zaposlil v mednarodni odvetniški pisarni WOLF THEISS (Ljubljana, Dunaj) in se nato po dokončanem študiju prava leta 2008 zaposlil kot pripravnik/Associate. V letu 2011 se je po opravljenem pravniškem državnem izpitu kot odvetniški kandidat zaposlil v Odvetniški družbi Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji iz Ljubljane. Od leta 2012 je Simon vpisan v imenik odvetnikov Odvetniške zbornice Slovenije. V letu 2018 je Simon odprl lastno odvetniško pisarno in v letu 2021 sta skupaj z Andrejem odprla Odvetniško pisarno Brezavšček Žgavec.

Več o Simonu

Maxie Nadižar Praprotnik

Maxie Nadižar Praprotnik je leta 2021 diplomirala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Kot predstavnica študentov je delovala v študentskem svetu in Senatu Pravne fakultete. Tekom študija je delovne izkušnje pridobivala v gospodarstvu na Elektru Gorenjska in Ameriški gospodarski zbornici v Sloveniji (AmCham Slovenija). Leta 2022 se je pridružila Odvetniški pisarni Brezavšček Žgavec. Trenutno zaključuje magistrski študij na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Več o Maxie

Pošljite povpraševanje

    Hvala za vaše sporočilo. Nanj bomo odgovorili ob prvi priložnosti.

    Nazaj na vrh