logo
28. marca 2024

Priznanje za odličnost: Naša pisarna ponovno priznana kot vodilna odvetniška pisarna v Sloveniji s strani Legal500

Z veseljem sporočamo, da je Odvetniška pisarna Brezavšček Žgavec ponovno prejela priznanje s strani Legal500, prestižnega pravnega imenika, kot vodilna odvetniška pisarna v Sloveniji. To priznanje je dokaz naše neomajne zavezanosti odličnosti, predanosti našim strankam in strokovnosti našeg ekipe.

Legal500 nas je letos uvrstil v Tier 4, kar predstavlja korak višje glede na našo lanskoletno uvrstitev med »Leading Firms: Firms to watch«. Ta korak potrjuje našo zavezanost k rasti, razvoju in potrjuje naraščajoči pomen naše pisarne v pravnem okolju Slovenije.

Priznanje s strani Legal500 ponovno potrjuje zaupanje, ki nam ga namenjajo naši partnerji.

Med praznovanjem tega dosežka ostajamo zavezani najvišjim standardom profesionalizma, integritete in kvaliteti storitev za naše stranke.

Ponosni smo, da smo del pravne skupnosti v Sloveniji in hvaležni za priložnost, da s svojim delom ustvarjamo pozitiven vpliv. To priznanje s strani Legal500 nas spodbuja, da si bomo še naprej prizadevali k uspehu.

Še enkrat izražamo iskreno hvaležnost našim strankam, partnerjem, sodelavcem in Legal500 za njihovo podporo in priznanje.

Nazaj na novice

Avtor članka

Simon Žgavec

Attorney at Law I Partner

Odvetnik Simon Žgavec
Nazaj na vrh